Over ons

Over huurteam Rotterdam

We zitten middenin een wooncrisis. Veel huurders betalen teveel huur of hebben problemen met achterstallig onderhoud en slechte huurcontracten.  Wij geloven dat iedereen een eerlijke huurprijs en een fatsoenlijke woonruimte verdiend! Urbannerdam werkt in opdracht van- en ook juist samen met verschillende gemeentes in Nederland om de misstanden op de woningmarkt aan te pakken.  Urbannerdam heeft al Huurteams actief in Utrecht, Gouda, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.

Maak kennis met het huurteam Rotterdam

Fleur

PROJECTLEIDER HUURTEAM ROTTERDAM

Ik werk als projectleider bij Huurteam Rotterdam. Daarnaast geef ik huurders met problemen juridisch advies. Ik help graag mensen en ik kom graag op voor de zwakkere partij. Ik houd van afwisselend werk. Elke zaak van het huurteam is anders en dat maakt het een uitdaging.

Edo

MEDEWERKER HUURTEAM ROTTERDAM

Je woonsituatie is een belangrijk onderdeel van je leefsituatie. Daarom biedt de wet bescherming aan huurders. Maar niet alle huurders weten welke regels er zijn, of hoe die regels werken. Dat vind ik het mooie van het huurteam: wij kunnen je helpen je recht te halen.

Ismail

MEDEWERKER HUURTEAM ROTTERDAM

Ik werk al 16 jaar met plezier bij Huurteam Rotterdam. Het leuke aan het werk is dat het zo afwisselend is. Ik help veel mensen met verschillende problemen. Gaat het om onderhoud, servicekosten, huurverlaging of een vervelende verhuurder. Ik help je graag!

Bob

MEDEWERKER HUURTEAM ROTTERDAM

Ik werk 8 jaar als huurteammedewerker. Ik vind het leuk om voor Huurteam Rotterdam te werken. Als team helpen wij huurders met het opstarten van procedures en adviseren wij hoe de huurder het beste kan handelen in verschillende situaties. Mensen helpen is belangrijk voor mij.

Pepijn

MEDERWERKER HUURTEAM ROTTERDAM

In een drukke huurmarkt denken heel wat particuliere verhuurders dat ze van alles kunnen maken. Gelukkig is dat niet zo. Wij als huurteam geven je de kennis en de tools om op te komen voor je rechten. Jouw die handvaten geven is mijn plezier.

Huurteam Rotterdam
Heemraadssingel 319
3023 BG Rotterdam

  • 085  273 49 33

  • 06 41 14 67 15

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Partners:

Gemeente Rotterdam
Urbannerdam

© 2021 Huurteam Rotterdam / Urbannerdam | Privacy verklaring (pdf)